In de Viva

Gepubliceerd op 28 oktober 2020 om 16:25

Het is een droom om zelf een keer in de Viva of een ander geweldig tijdschrift te staan. Daarmee moet ik nog even geduld hebben, maar er staat wel een foto gemaakt door mij in de Viva!

 

Carlijn Sijs is namelijk geïnterviewd over hoe zij haar financiële zaken regelt en daarvoor is een foto van onze fotoshoot gebruikt. Daar ben ik natuurlijk heel erg trots op en wilde dit gelijk ook aan jou laten zien.

 

Het grappige is dat op het moment dat ik het tijdschrift in mijn handen heb het niet besef, maar daarna ben ik er pas over na gaan denken hoe lang dit al op mijn bucket list staat. Ik ga dit moment dus even koesteren en hopelijk komen er nog veel meer foto's gemaakt door mij in de Viva of andere magazines!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.