een fotograaf die staat te poseren voor ondernemende vrouwen en haar gratis e-book die ze weggeeft op haar website in een lente outfit

Ontdek hoe je de 3 meest voorkomende fouten uit de weg gaat met deze gratis video bundel

Misschien denk je al een tijd na om een fotoshoot in te gaan plannen. Zie je bij de mensen die je volgt op social media de meest geweldige beelden langskomen en weet jij dat je ook dat soort beelden maar al te graag wilt!

 

Maar ja, waar begin je? Wat voor shoot wil je eigenlijk? En dan sta je daar, wat moet je dan met je handen doen tijdens het poseren?

 

Precies hiervoor heb ik Jouw Visuele Masterplan ontwikkeld! Je ontvangt bij het downloaden een videobundel waarbij ik je de veel voorkomende fouten leer en hoe je die kan voorkomen:

➡️Hoe zorg ik ervoor dat mijn fotoshoot succesvol is?

➡️Hoe poseer ik zelfverzekerd voor de camera?

➡️Hoe haal ik ook écht het meeste uit mijn fotoshoot voor de connectie met mijn ideale klant?

 

+ Je krijgt sowieso een erbij Goodie, namelijk het E-book: "Bereid je voor op jouw shoot" Dit is het E-book dat al mijn klanten krijgen tijdens het voorbereiden van hun shoot met mij!

 

Na het downloaden van deze Videobundel

 Heb je je Masterplan in handen om jouw volgende fotoshoot een groot succes te maken,

✅ Sta jij helemaal voorbereid te poseren voor de camera,

✅ Weet jij hoe je de aandacht gaat pakken van jouw ideale klant!

Yes, je hebt de Video Bundel bijna!

Je gaat met het invullen van dit formulier ermee akkoord dat ik je inspiratie en tips mag versturen. Jouw gegevens worden veilig bewaard, hoe vind je in mijn privacy verklaring.

fotograaf ondernemende vrouwen lachen café restaurant horloge blouse lang haar camera wijk aan zee bril poseren model fotograferen fotoshoot

Hi, ik ben Joy!

Als Beeldmaker voor ondernemende vrouwen creëer ik een beeldbank met professionele beelden waarmee jij jouw ideale klant kan bereiken.

Oftewel: Een reeks geweldige foto's en video's waar jij op straalt! 

 

Vind je het leuk om samen even te bellen (beeld)bellen om te bespreken wat een professionele fotoshoot voor jouw bedrijf kan betekenen? Dat kan!

Tot snel!

 

Veel liefs, Joy