Kennismakingsgesprek

Als fotograaf vind ik het niet alleen belangrijk om je te leren kennen voor een fotoshoot, maar ik vind het ook gewoon heel erg gezellig om even met je te kletsen!

Via een kennismakingsgesprek kunnen we jouw wensen bespreken om die in de praktijk uit te gaan voeren.

 

Wist je dat je met een professionele fotoshoot jouw ideale klant nóg beter kan bereiken? Door een op maat gemaakte reeks aan toffe foto's die wij samen maken ben jij meer zichtbaar en voor jouw ideale klant makkelijker te bereiken.

 

 

Ben je benieuwd of wij een match zijn en hoe ik jou help jouw ideale klant te bereiken? Dan is een kennismakingsgesprek heel fijn! Samen bellen of beeldbellen we even om te bespreken wat ik voor jou en jouw bedrijf kan betekenen. Natuurlijk zit je nergens aan vast ;)

 

Vul hieronder het formulier in om contact met mij op te nemen, of stuur een mail naar joy@byjoyphotography.nl

 

Tot snel!

 

Veel liefs,

Joy

Girlboss kennismaking gesprek business fotoshoot shoot branding fotograaf business fotosgraaf

fleur de kock gefotografeerd door joy van der valk fotograaf voor ondernemende vrouwen met personal branding

In een jaar kan een hoop veranderen dus ik had nieuwe foto’s nodig. Ik was opzoek naar iemand waar ik een klik mee had, die weet waar ze het over heeft en waar ik foto’s van kon verwachten die uitstralen wie ik echt ben. En dat is tijdens de fotoshoot he-le-maal gelukt. Ik ben onwijs blij met het resultaat!

Joy is zeker de fotograaf waar jij je volgende (business) shoot bij zou moeten doen! - Fleur de Kock

Frances Blomberg gefotografeerd door joy van der valk fotograaf voor ondernemende vrouwen met personal branding

Voor mijn bedrijf als zakelijk tekenaar wilde ik graag professionele personal branding foto's laten maken. Ik volgde Joy al even op Instagram en vond al dat ze prachtige foto's maakte, en toen ze ook nog eens werd aangeraden door een andere ondernemer besloot ik contact op te nemen

Ze heeft me precies op camera gevangen hoe ik ben, en het past ook nog eens perfect bij mijn personal brand! - Frances Blomberg

Monique Vekemans gefotografeerd door joy van der valk fotograaf voor ondernemende vrouwen met personal branding

Vanaf het eerste moment verliep dat meteen heel soepel. Joy laat niets aan het toeval over en zorgt ervoor dat ze vóór de shoot een goed beeld heeft van wat je graag wilt.

Het resultaat is helemaal wat ik gehoopt had: mooie lichte foto’s met een natuurlijke uitstraling. Joy is niet alleen professioneel, ze is ook super enthousiast en ze denkt goed mee. Ik kan haar zeker aanraden! - Monique Vekemans