Hi, ik ben Joy!

 

Al 5+ jaar creatieve ondernemer voor ondernemers. Wat begon als een creatieve blog waar ik mijn liefde voor notitieboeken wilde delen (nog steeds gek op notitieboekjes), ben ik overgeslagen naar fotograaf zodra ik voor het eerst een professionele camera in mijn handen had! 

Een jaar lang heb ik van alles geprobeerd met fotografie. Bruiloft, concert, Couple Shoots en Newborn, maar het was juist de Business waar ik ben blijven hangen.

Het meedenken met jou, jouw bedrijf en alle fantastische plannen die je hebt en eraan komen, om die in Gé-weldige beelden (foto & video) om te kunnen zetten, dat is mijn passie! 

Dit begon vroeger natuurlijk met de welbekende Business Fotoshoots, twee jaar terug voegde ik hier nog een fotoshoot type aan toe waar ik nog steeds ontzettend enthousiast over ben: Brand Moments fotoshoot dagen.

In de 5 jaar heb ik wel 100+ ondernemers al voor mijn camera gehad en met iedere fotoshoot neem ik een boodschappentas vol met ingevingen, nieuwe ideeën en geweldige gesprekken mee voor de volgende shoot en mijn content.

 

Meer over mij weten?

Mij kan je super happy maken met de zonsondergang, honden, rauwe paprika, Lush en camera-apparatuur (ja, echt een nerd hier)

Daarnaast heb ik twee katten, Trommeltje en Tommie en woon ik met mijn vriend in een boerendorp in Noord-Holland, Assendelft.

In mijn vrije tijd schrijf ik graag in mijn journal/agenda, lees ik veel Fantasy en kijk ik series. Ik ben een echte huismus!

 

Zin om een keer te kletsen over de telefoon of een kopje koffie samen te doen?

Stuur mij hier een berichtje en dan spreken we elkaar snel.

 

Ik spreek je snel!

Veel liefs,

Joy