Reviews


Frances Blomberg

Frances Blomberg gefotografeerd door joy van der valk fotograaf voor ondernemende vrouwen met personal branding

"Voor mijn bedrijf als zakelijk tekenaar wilde ik graag professionele personal branding foto's laten maken, zodat ik naast mijn tekeningen ook wat meer van mezelf kon laten zien. Ik volgde Joy al even op Instagram en vond al dat ze prachtige foto's maakte, en toen ze ook nog eens werd aangeraden door een andere ondernemer besloot ik contact op te nemen!

Onze kennismaking was heel prettig, Joy komt heel enthousiast over en gaf me alle vertrouwen dat we fantastische foto's gingen maken!

Voor de shoot dacht Joy goed mee met mijn kleding keuze en props die ik mee kon nemen. En tijdens de shoot stelde Joy mij helemaal op me gemak, gaf me het gevoel dat ik het heel goed deed en ging enthousiast mee in mijn ideeën.

Ik ben dan ook echt zo ontzettend blij met de foto's! Ze heeft me precies op camera gevangen hoe ik ben, en het past ook nog eens perfect bij mijn personal brand. Ik kan haar zeker aanraden!"


Carlijn Ottens

fotograaf ondernemende vrouwen fotografie branding beeldbank

"Via een netwerkborrel kwam ik in contact met Joy. We hadden gelijk een leuk gesprek en toen ik haar Instagram pagina bekeek was ik super enthousiast over haar werk.

 

Toen ik een tijdje later een fotograaf nodig had voor mijn nieuwe website, wist ik dan ook gelijk dat ik Joy moest hebben. Joy is super professioneel en fijn om mee samen te werken. Ze had alles tot in detail voorbereid.

Vooraf hebben we even gebeld om de wensen af te stemmen, daarna stuurde ze nog een fijn documentje met dingen waar ik bij de voorbereiding aan moest denken.

 

De dag zelf was ook heel erg gezellig en de foto’s zijn echt fantastisch geworden. Ik kan Joy zekerste weten bij iedereen aanraden!"


Gillian Bakker

fotograaf ondernemende vrouwen fotografie branding beeldbank

"Via Instagram kwam ik in contact met Joy. Haar stijl sprak mij erg aan. Vanaf dag 1 super contact gehad met haar. Zij is proactief en denkt mee.

Komt met goede ideeën en zelfs een inspiratie/moodboard zodat je weet wat voor soort fotoshoot je gaat krijgen. Ik had wat pech met het zoeken van een locatie, maar daar heeft Joy uitstekend bij geholpen door zelf locaties te bellen en alles terug te koppelen aan mij.

 

De foto's zijn prachtig geworden en geven mijn bedrijf goed weer. Dus zeker een aanrader voor (vrouwelijke) ondernemers!"


Amber Zwanenburg

Amber zwanenburg fotoshoot bij de liefhebbers in wijk aan zee

"Ik heb Joy leren kennen via Instagram, waar ik onmiddellijk viel op de lichte, frisse sfeer van haar foto's.

Voor de fotoshoot hebben we uitgebreid en prettig contact gehad over het soort foto's wat ik in gedachten had. Joy regelde daarna zelf een reservering bij de shootlocatie, maakte een mooi moodboard en gaf me alle informatie die ik nodig had om me voor te bereiden op de shoot.

De shoot zelf verliep heel goed. Joy stelde me op mijn gemak en liet tussendoor de foto's zien die ze had gemaakt, wat natuurlijk heel erg leuk is om te zien!

De uiteindelijke foto's zijn precies zo geworden als ik wilde. Ze heeft me vastgelegd zoals ik ben en wat ik wil uitstralen met mijn bedrijf.

Als ondernemer zou ik daarom zeker voor Joy kiezen als je op zoek bent naar professionele foto's die positiviteit uitstralen en een lichte, frisse sfeer hebben.


Mariëlle Duivenvoorden

"Via Sabine Boogaard, mijn webdesiger, werd ik getipt om eens bij Joy op haar site te kijken. Ik heb dat gedaan en vond de foto's die daarop stonden mooi, luchtig, vrolijk en sfeervol. Dat maakte dat ik inderdaad een afspraak wilde maken. Ik had ook nog bij een andere fotografe gekeken die ik persoonlijk ken, maar ik vond haar foto's te zakelijk, afstandelijk.

Ik kreeg heel snel een berichtje terug om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. De communicatie verliep helder en de begeleidende informatie en het maken van een pinterest pagina hielp mij om mij voor te bereiden op de shoot.

 

Joy heeft mijn eerste echte profesionele fotoshoot gemaakt. Ik was echt zenuwachtig omdat ik altijd het gevoel heb dat ik niet kan poseren dus dat er geen goede foto's zouden komen.

Joy is geweldig in het helpen bij het loslaten van die overtuiging en gaat gewoon rustig aan de gang terwijl ze je geruststelt en laat lachen, waardoor je kan ontspannen en jezelf kan en mag laten zien. Heel erg knap! Eerlijk gezegd vond ik het geweldig leuk om te doen, dat had ik 's ochtends echt niet bedacht. Dus ik zie voor de volgende keer helemaal niet meer op tegen zo'n shoot, het komt echt goed! Wat ik ook heel prettig vond was dat we samen tot de foto's kwamen, hoe te zitten, welke attributen waar, onze beide inbreng maakte dat het klopte.

Ik beveel Joy daarom ten harte aan voor iedereen die professionelen, sfeervolle, oprechte foto's wil die uitstralen wie jij bent."


Carlijn Sijs

fotograaf ondernemende vrouwen fotografie branding beeldbank

"De communicatie met Joy was super fijn en helder. Ze reageert snel en legt duidelijk uit wat de mogelijkheden zijn.

Ik vind Joy een gezellige fotografe die leuke ideeën heeft en met je meedenkt voor en tijdens de fotoshoot.

 

Ik ben super tevreden met de foto's, het is zo'n mooie lichte stijl, echt te gek!"


Elles Ottens

fotograaf ondernemende vrouwen fotografie branding beeldbank

" De communicatie was heel fijn, ze regelt dat er genoeg locaties beschikbaar zijn en heeft ook van te voren contact met deze locaties. Ze is erg georganiseerd en weet wat ze doet. Tijdens het shooten liet Joy ook steeds de foto’s zien, wat een prettig gevoel gaf.

 

Daarnaast was ze enorm snel met het bewerken van de foto’s! Al met al, super bedankt Joy! Ik kan niet wachten de foto’s voor mijn nieuwe website te gebruiken. "  


 Nikita Alana

fotograaf ondernemende vrouwen fotografie branding beeldbank

"Toen ik Joy haar foto's langs zag komen dacht ik gelijk: "Ja, dit is precies wat ik wil!"

Ik heb nog niet eerder een fotoshoot gehad, maar ik weet nu al dat ik in de toekomst weer met Joy een fotoshoot wil doen! Ze stelde mij gelijk op mijn gemak en de fotoshoot verliep ook heel soepel daardoor.

 

De communicatie met Joy was heel fijn. Voor de fotoshoot hadden we een skype gesprek om elkaar even te leren kennen en de details van de fotoshoot door te bespreken. Als ik daarna een vraag had kon ik haar altijd een berichtje sturen en direct een antwoord ontvangen. Top!

 

Hoewel ik zelf mijn foto's mocht uitkiezen en zo al wist wat ik zou ontvangen, was ik heel enthousiast toen ik de foto's ontving!

 

De resultaten van de fotoshoot zijn nog mooier dan ik mij had verwacht, ik ben er heel blij mee! Ik zou Joy dan ook zeker aanraden bij anderen."


Suzanne van Bilderbeek

fotograaf ondernemende vrouwen fotografie branding beeldbank

"Ik wil professioneel maar ook persoonlijk en benaderbaar overkomen naar mijn klantenkring.

Joy vond ik de persoon om mij te laten fotograferen door haar manier van werken. Ze is heel flexibel wat betreft de omgeving en attributen en denkt met je mee vanuit jouw wensen.

 

In het begin van de fotoshoot wist ik mij geen houding te geven, ik had nog nooit voor een camera gestaan! Joy gaf mij gelijk aanwijzingen wat betreft mijn houding en welke bewegingen ik kon maken om de foto's natuurlijk te laten overkomen. Joy wist mij los te krijgen waardoor de foto's heel spontaan en luchtig zijn.

 

Ik noem mijzelf niet bepaald fotogeniek, maar ik heb een reeks prachtige portretfoto's gekregen. De foto's die zij van mij heeft gemaakt durf ik trots aan iedereen te laten zien!"


Anne Rose van Ooijen

fotograaf ondernemende vrouwen fotografie branding beeldbank

"Ik vond het geweldig om met Joy samen een fotoshoot te doen. Naast het feit dat ze een ontzettend getalenteerde fotograaf is, laat ze je gelijk op je gemak voelen door een relaxte sfeer te creëren en heel open te zijn in de communicatie.

 

Ik waardeerde het ook enorm dat ze zowel voorafgaand het inplannen van de fotoshoot als op de dag van de shoot zelf de tijd nam om mijn wensen en de mogelijkheden door te spreken, zodat we van beiden kanten precies wisten wat we wilden en konden verwachten.

 

Tijdens de shoot liep alles heel fijn en soepel. Joy heeft heft een oog voor het maken van mooie situaties en het vinden van invalshoeken die net die speciale touch geven.

Ik vind haar onwijs goed in wat ze doet, ben ontzettend blij met de foto's en kan absoluut iedereen aanraden met haar te werken!

 

Dankjewel Joy!"Zullen wij ook samen gaan werken?

Wat ik voor deze vrouwen heb mogen neerzetten en de resultaten die zij eruit hebben ervaren, dat wens ik jou ook toe.

 

Makkelijk je ideale klant bereiken omdat je dé foto's  hebt voor je volgende post, voor je sales pagina en je gratis weggever. Hoe fijn is dat?

 

Stuur een berichtje via de button hieronder en dan ga ik heel graag met je in gesprek over jouw fotoshoot.

 

Tot snel!