een fotograaf die staat te poseren voor ondernemende vrouwen en haar gratis e-book die ze weggeeft op haar website in een lente outfit

Gratis Masterclass! - B-roll zo door je content creatie

Grijp jij iedere keer mis in je fotorol naar leuke video's voor je volgende reel?Wil je wel meer zichtbaar zijn, maar weet je gewoon niet hoe je snel makkelijke video's maakt en deze in super leuke Reels en stories tovert?

 

Dan zit je bij deze Masterclass helemaal goed!

 

Op woensdag 15 mei om 10:00 of 20:00 geef ik deze masterclass voor jou, omdat ik vind dat je kennis gezien mag worden door jouw favoriete klant en het super zonde is als het op de plank blijft liggen, toch?

 

Het kan makkelijker, sneller en krachtiger! 

En hoe je dat doet, ga ik je laten zien in de masterclass 🙌

 

Dit is wat ik je ga vertellen in de Masterclass:

➡️Hoe je je mobiel snel vult met de beste en leukste video's voor je volgende reel/story/advertentie,

➡️Hoe je deze het snelste in Reels verwerkt,

➡️En hoe je jouw kennis het makkelijkst en krachtigst erin verwerkt.

 

+ Je krijgt sowieso een erbij Goodie, in de Masterclass leer ik je namelijk iets dat je makkelijk kan inzetten bij het opnemen van video's en hier heb ik een heel reeks ideeën voor je opgeschreven! 

 

Kan je er niet Live bij zijn? Dan krijg je een replay in je inbox!

Tot 15 mei!

Masterclass "B-roll zo door je Content Creatie"

Yess, let's goo!

Welke tijd wil je het liefste?*
Wat is je Lievelingskleur? ;)

Je gaat met het invullen van dit formulier ermee akkoord dat ik je inspiratie en tips mag versturen. Jouw gegevens worden veilig bewaard, hoe vind je in mijn privacy verklaring.

fotograaf ondernemende vrouwen lachen café restaurant horloge blouse lang haar camera wijk aan zee bril poseren model fotograferen fotoshoot

Hi, ik ben Joy!

Als Beeldmaker voor ondernemende vrouwen creëer ik een beeldbank met professionele beelden waarmee jij jouw ideale klant kan bereiken.

Oftewel: Een reeks geweldige foto's en video's waar jij op straalt! 

 

Vind je het leuk om samen even te bellen (beeld)bellen om te bespreken wat een professionele fotoshoot voor jouw bedrijf kan betekenen? Dat kan!

Tot snel!

 

Veel liefs, Joy