Laat je foto's afdrukken

Gepubliceerd op 23 april 2020 om 11:19

Door het hele jaar heen maak ik een paar 10.000 foto's met mijn mobiel, maar ook met mijn camera. Hoewel ik ze netjes allemaal probeer te organiseren op mijn computer, vergeet je toch snel de écht belangrijke beelden die mooie momenten uit mijn leven heeft vastgelegd. Door een mail die ik binnen kreeg van Fotofabriek kreeg ik een mooie reminder: "Laat je foto's afdrukken!" 

Ik heb bij Fotofabriek 8 Retroprints af laten drukken, lees je mee wat ik ervan vind?

Manier van bestellen

Ik vond hoe je de foto's  besteld heel erg fijn. Ik heb wel eens meegemaakt bij bepaalde foto services dat je een heel programma moet downloaden voordat je foto's af kan laten drukken bij hun, wat ik helemaal niet fijn vond. Bij Fotofabriek kan je het gewoon via hun website en het is heel gebruiksvriendelijk!

 

Levering

De foto's waren super snel bij mij geleverd! Ik had ze vrijdag besteld en zaterdagmiddag lagen ze al bij mij op de deurmat. Dit maakt bij mij de drempel lager voor mij om foto's  te bestellen. Als ik foto' s bestel en ik krijg ze de week erna pas binnen, moet ik mijzelf weer even herinneren waarom ik de foto's had besteld en wat ik ermee wilde doen. Door ze de dag erna direct binnen te hebben, kan je gelijk weer door met het project waarmee je begonnen was.

 

Kwaliteit

Ik vind dat de foto's een goede prijs/kwaliteit verhouding hebben. De foto's zien er goed uit en zijn duidelijk afgedrukt. Ik vind het vooral leuk dat de achterkant zwart is, waardoor je er echt een polaroid gevoel bij krijgt!

Klik hieronder op de close-up foto om de foto beter te zien.

Wat je met de foto's kan doen

Het leukste vind ik om de foto's op te hangen! Toevallig zijn Sem en ik op zoek naar een koophuis en kan ik niet wachten om onze herinneringen aan de muur te hangen en iedere dag eraan herinnerd te worden.

Ik heb op de foto's hierboven waar ik de foto's ophang mijn kast gebruikt, door de foto's tussen het glas en het hout een beetje te duwen. Misschien weet je wel dat ik momenteel in een nogal klein huisje woon en dat we niet super veel ruimte hebben om dingen op te hangen of neer te zetten. Dit was dus de fijnste en beste oplossing voor mij, maar het is bijvoorbeeld ook heel leuk om de foto's op te hangen aan je muur met knijpertjes en een mooi stuk katoenen draad.

 

Je kan de foto's ook in je journal plakken. Voordat ik met By Joy Photography begon, schreef ik iedere dag in mijn journal en plakte ik er tickets, kaartjes en foto's in om mijn opgeschreven herinneringen visueel te maken. Met deze ontvangen foto's heb ik helemaal weer zin om dat te gaan doen! Het fijne ervan is dat de foto's helemaal niet zo duur zijn en dat je voor een klein bedrag veel foto's af kan laten drukken voor op je foto slinger of in je journal. 

 

Wil je wel afgedrukte foto's, maar weet je niet wat je met de foto's wilt doen? Je kan ook een fotoboek maken en afdrukken bij Fotofabriek, zo heb je al je foto's handig en veilig op één plek.

 

Hopelijk heeft deze blogpost jou geïnspireerd om jouw fijne momenten in beeld af te laten drukken, ik weet in ieder geval dat ik dit vaker wil gaan doen 

Zin om aan de slag te gaan? Via de button hieronder kom je bij Fotofabriek.nl terecht!

 

Ik vind het leuk om te weten of jij ook foto's laat afdrukken en wat jij dan het liefste met die foto's doet, laat het mij hieronder weten!

Reactie plaatsen

Reacties

Romy
4 jaar geleden

Wat een goed idee, dit is ook een heel leuk project voor in deze periode!

Joy / By Joy Photography
4 jaar geleden

Super leuk om te lezen Romy, dankjewel voor je reactie!

Linda Koning
4 jaar geleden

Ontzettend leuk gemaakt!
Gave foto's heb je uitgekozen en wat een goed idee om de foto's op te hangen.
😊 😊 😊

Joy / By Joy Photography
4 jaar geleden

Dankjewel Linda, Heel erg tof om je reactie te lezen!