Fotografie 

Wil je meer leren over fotografie, dan kan je deze blogposts lezen! Ik schrijf regelmatig blogposts vol tips over fotografie. Ik vertel je hoe met je mobiel betere foto's maakt en hoe je ook als beginner met een spiegelreflex overweg kan gaan om mooie foto's te maken.

 

Pak een kop koffie, je mooiste notitieboek en pen en schrijf vooral mee bij deze blogposts!


Moet je in neutrale tinten op de foto?

Ik zie bijna alleen maar dat mensen met neutrale tinten op de foto gaan. Wit, Créme, Beige, Zwart, Bruin enz.  Zelf ben ik echt gek op neutrale tinten. Het brengt je huidskleur prachtig naar voren en jij springt echt als eerste uit de foto. 

Lees meer »

Kies de juiste locatie voor jouw fotoshoot

Als je aan het twijfelen bent om een fotoshoot in te plannen met een fotograaf, ben je vast wel al een lichte locatie tegen gekomen die je aandacht heeft getrokken. Misschien zie je je daar al helemaal zitten, of ben je nog aan het kijken welke andere opties voor locaties er zijn om uit te kiezen. En misschien wil je een fotoshoot inplannen maar heb je nog helemaal geen idee wat voor locatie je graag wilt. Dat kan ook!

Lees meer »

In vijf stappen jouw fotoshoot voorbereid

Je gaat ook niet een presentatie in zonder voorbereiding, toch? Met een fotoshoot is het net zo! De voorbereiding van je fotoshoot is cruciaal, want door de voorbereiding weten jij en jouw fotograaf precies wat het einddoel is. In deze blogpost wil ik je in vijf stappen vertellen wat er allemaal bij de voorbereiding komt kijken, lees je mee? 

Lees meer »

Laat je foto's afdrukken

Door het hele jaar heen maak ik een paar 10.000 foto's met mijn mobiel, maar ook met mijn camera. Hoewel ik ze netjes allemaal probeer te organiseren op mijn computer, vergeet je toch snel de écht belangrijke beelden die mooie momenten uit mijn leven heeft vastgelegd. Door een mail die ik binnen kreeg van Fotofabriek kreeg ik een mooie reminder: "Laat je foto's afdrukken!" 

Lees meer »