Onweerstaanbaar zichtbaar voor jouw ideale klant

Klaar om verder te gaan dan alleen één fotoshoot? Met The Next Level ga je jezelf écht onweerstaanbaar voor jouw ideale klant maken! 

 

Kies voor verdieping en verbinding door meerdere fotoshoots samen met mij. Zodat jij die diverse en geweldige content hebt om jouw klant te bereiken ;)

 

Met The Next Level heb je het hele jaar door up to date super krachtige foto's & video's waarmee je elke dag zichtbaar kan zijn en je ideale klant zeker mee gaat aantrekken.

 

Ready?

 

Vraag hieronder de brochure aan en ik stuur hem persoonlijk naar je op!

Lees wat zij van het samenwerken met mij vonden

Girlboss business fotoshoot shoot branding fotograaf business fotosgraaf

"Ik volgde Joy al even op Instagram en vond al dat ze prachtige foto's maakte, en toen ze ook nog eens werd aangeraden door een andere ondernemer besloot ik contact op te nemen!

Tijdens de shoot stelde Joy mij helemaal op me gemak, gaf me het gevoel dat ik het heel goed deed en ging enthousiast mee in mijn ideeen.

Ik ben dan ook echt zo ontzettend blij met de foto's! Ze heeft me precies op camera gevangen hoe ik ben, en het past ook nog eens perfect bij mijn personal brand. Ik kan haar zeker aanraden! " - Frances Blomberg

Girlboss business fotoshoot shoot branding fotograaf business fotosgraaf

"Als je consistent zichtbaar wilt zijn, heb je natuurlijk een continue aanwas nodig van beeldmateriaal, het liefst ook up-to-date met de seizoenen. Daarom heb ik gekozen voor het The Next Level Abonnement.

Deze foto’s heb ik inmiddels ingezet voor de promotie van mijn nieuwe zomercursus (met 150 aanmeldingen!) én ik heb foto’s laten maken op mijn live dag.

Onwijs blij met het abonnement en om een paar keer per jaar mijn content een nieuwe en opvallende boost te kunnen geven, dankjewel!"

 

- Benthe Bemelman

Girlboss business fotoshoot shoot branding fotograaf business fotosgraaf

"Ik heb Joy gevonden op Instagram en ik was meteen onder de indruk van haar foto’s. Toen ik zelf nieuw beeldmateriaal nodig had besloot ik om contact met haar op te nemen. Vanaf het eerste moment verliep dat meteen heel soepel.

Joy laat niets aan het toeval over en zorgt ervoor dat ze vóór de shoot een goed beeld heeft van wat je graag wilt. Het resultaat is helemaal wat ik gehoopt had: mooie lichte foto’s met een natuurlijke uitstraling.

Joy is niet alleen professioneel, ze is ook super enthousiast en ze denkt goed mee. Ik kan haar zeker aanraden!"

- Monique Vekemans

Of plan direct een Matchcall met mij in om de verschillende opties samen te bespreken