Makkelijker zichtbaar zijn met de leukste foto’s en video’s!

Cursus Mobiele foto- & videografie

cursus mobiele fotografie en videografie door joy van der valk leer beter te fotograferen met je mobiel voor meer foto's die je in de zomer maakt en de mooiste herinneringen kan vastleggen

Shine op jouw beelden, gemaakt met je eigen mobiel

Het ligt niet aan jou of aan je mobiel dat het nog niet lukt om een geweldige foto te maken, je mist de kennis die ik ga delen in de cursus met jou!

Investeer nu €27 en leer direct je eigen geweldige beelden te maken

Dit is wat de cursus jou gaat opleveren: 

 

 • Stel je voor: Je opent je mobiel en jouw hele galerij staat vol met geweldige foto's van jou en al jouw avonturen!
 • Je maakt en deelt jouw foto's met zelfvertrouwen,
 • Met die geweldige foto's en video's ga jij écht makkelijk zichtbaar zijn en de connectie vinden met jouw ideale klant,
 • Je hebt geen dure nieuwe mobiel nodig,
 • Het ligt namelijk niet aan jou of aan je mobiel dat het maken van foto's niet lukt, je mist de kennis die ik ga delen in de cursus met jou!

Dit is hoe jij je nu waarschijnlijk voelt

✖️ Je wilt meer zichtbaar zijn op social media, maar jouw geweldige teksten blijven op de plank liggen omdat je geen foto of video ervoor hebt,

✖️ Voor jouw gevoel heb je dezelfde foto nu wel al 20x gedeeld en ben je (en waarschijnlijk ook jouw volgers) ze helemaal beu,

✖️ Elke keer als je een foto wilt maken, heb je geen idee waar je een foto van wilt maken,

✖️ Als je klaar staat om de foto te maken, is het nooit het plaatje dat je in gedachten had,

✖️ Je weet dat leuke foto's van jou direct aanspreken bij je ideale klant, maar je durft nooit te vragen aan iemand om deze van jou te maken.

En dit is hoe ik wil dat jij je voelt!

⚡Je hebt zin om foto's te maken en te delen, want je weet hoe waardevol dit is voor jouw ideale klant,

⚡Je vertrouwt erop dat je geweldige foto's kan maken en jouw ideale klant zit te wachten om jou langs te zien komen in hun feed,

⚡Je voelt de vrijheid om jouw content te delen, want jouw mobiel staat vol met beelden die perfect zijn voor je volgende post,

⚡Je kan zonder twijfel of schaamte een geweldige foto maken en online zetten,

⚡Jij weet dat jouw foto's en posts de sleutel zijn om de connectie met je ideale klant te vinden en dat jouw volgende foto kan leiden tot een nieuwe sales call!

Dit vonden zij ervan: 

cursus mobiele fotografie en videografie door joy van der valk leer beter te fotograferen met je mobiel voor meer foto's die je in de zomer maakt en de mooiste herinneringen kan vastleggen

De cursus is To The Point en van deze tijd! Ik vond hem heel goed te volgen en lekker direct aan de slag met alles dat Joy heeft beschreven in de cursus. Super! - Joannette

Ik wilde meer zichtbaar zijn op social media, maar vond het lastig om zelf foto's te maken. Toen kwam ik de cursus van Joy tegen! Ik heb er heel veel plezier in gehad hem te volgen en pak nu veel vaker mijn mobiel erbij om foto's en video's  te maken die ik kan bewaren en delen! 

En dan heb jij straks zulke foto's in jouw galerij

cursus mobiele fotografie en videografie door joy van der valk leer beter te fotograferen met je mobiel voor meer foto's die je in de zomer maakt en de mooiste herinneringen kan vastleggen

Dit ga jij leren in de cursus

1. Ieder moment vastgelegd

Heb je ook vaak dat je een foto van een mooi moment wilt maken, je pakt je mobiel, opent je camera en... het moment is al weer voorbij. Zo'n zonde! Ik leer je in deze les hoe je in iedere situatie een foto kan maken, zodat je altijd de mooiste momenten vastlegt.

2. leer de succesformule van goede foto's

In deze les leer ik je hoe je super snel jouw foto van mwah naar Wauw! brengt. Hier zijn namelijk een paar super handige weetjes voor die ik je ga leren zodat jouw foto's compleet en heel mooi worden.

3. Spice up je beelden

Je hebt nu alle kennis om een hele toffe foto te maken, maar hoe kan je nou écht gaan spelen met fotografie om ze nóg unieker te maken? Dat leer je in deze les! Ik geef je hier 3 praktische tips voor die je direct kan inzetten.

4. Jezelf op beeld zetten, zelf of door iemand anders

Het is zó leuk om foto's van jezelf te hebben, om later naar terug te kijken en om nu al met familie en op social media te delen. In deze les leer ik je dus hoe je het aller beste foto's van jezelf maakt en hoe je je partner/familie/vrienden kan aansturen om een geweldige foto van jou te maken!

5. Je foto's bewerken

Het bewerken van je foto hoeft echt niet moeilijk te zijn, in deze les leer ik je heel duidelijk wat je moet weten over het bewerken van je foto's zodat je er plezier in gaat hebben.

6. Video's tips & tricks

Deze les besteed ik volledig aan het opnemen en bewerken van de video's. Alles dat ik je in de vorige lessen zijn ook inzetbaar voor video's, toch is het echt fijn om hier nog een hele les voor te volgen. In deze leer je nog beter hoe je de video's opneemt en bewerkt!

Hi ik ben Joy,

Jouw cheerleader tijdens jouw fotoshoot🙌 maar ook gewoon iemand met een heel grote liefde voor fotografie, die ik met jou wil delen! 

Een mobiel zal nooit mijn camera verplaatsen, maar ik verbaas me regelmatig hoe goed de foto's zijn die uit mijn Iphone komen. Ik neem dan eigenlijk ook gewoon het liefste alleen mijn mobiel mee op pad, omdat ik die er het snelste bij heb en het makkelijkste een mooie foto maakt als ik dat wil.

The best camera is the one you have with you

Met mijn mobiel leg ik mijn mooiste herinneringen vast, waar een camera niet altijd in de buurt kan komen. Mijn eerste ijsje van de zomer, een leuke foto met mijn vriend op koningsdag terwijl we door het dorp wandelen, een zomerfeest met vrienden waar we marshmallows boven het vuur houden... ga zo maar door! Ik wil deze momenten écht niet vergeten en foto's zorgen ervoor dat je dat ook niet gaat doen. En daarbij vind ik het super leuk om in iedere omgeving de beste foto's te proberen te maken met mijn mobiel.

 

Kriebelt het ook bij jou om dit te doen? Ik ga het je leren in deze cursus! 

 

Hieronder zie je wat je gaat leren in de cursus en zie je een paar foto's die ik zelf met mijn mobiel heb gemaakt↴

cursus mobiele fotografie en videografie door joy van der valk leer beter te fotograferen met je mobiel voor meer foto's die je in de zomer maakt en de mooiste herinneringen kan vastleggen

Wat krijg je met de cursus?

 

 • 6 praktische, maar goed gevulde modules die jou alles leren over de wereld van fotografie en hoe jij jouw foto en video een grote upgrade geeft! 
 • Onbeperkt toegang, zodat jij de cursus op je eigen tempo kan volgen,
 • Je kan mij altijd een berichtje sturen om een vraag te sturen tijdens het volgen van de cursus,
 • En ontzettend veel zin om met deze cursus zelf meer foto's en video's te gaan maken om meer zichtbaar te zijn!

 

Jouw investering: €27 ex btw

Veelgestelde vragen

Wanneer start de cursus?

Als je nu de ticket koopt, krijg je direct de eerste module gestuurd en kan je direct aan de slag!. Je kan hem dus ook lekker op je eigen tempo volgen Tip: Sla alle ontvangen modules op in een mapje zodat je ze makkelijk terug kan vinden!

Hoe lang duurt de cursus?

Je krijgt elke dag een module opgestuurd en het zijn 6 module's in totaal, na zes dagen ben jij helemaal ready to snap! 

Voor wie is deze cursus?

De cursus is voor iedereen die zich vrijer wilt voelen in het maken en delen van foto's!

Je kan ondernemer zijn, maar misschien heb je wel een geweldig leuke hobby en wil je dit delen met anderen om hun ook enthousiast te maken. Dan is deze cursus ook geweldig!

Ik heb geen hele nieuwe mobiel of, maakt dat uit?

Nee! Natuurlijk kan er verschil zijn tussen de camera van een Iphone 14 en een One Plus Nord bijvoorbeeld, maar ook bij fotografen is het een bekend iets dat niet de camera de foto maakt, maar de fotograaf ;) Iedere mobiele camera is geschikt om mooie foto's mee te maken.

Wel is het belangrijk dat je de laatste updates van je mobiel hebt. Is je camera langzaam/ twijfel je of hij goed is? Misschien is een soft of hard reset een keer fijn dan om te doen met je mobiel! Dit veegt je mobiel schoon waardoor hij beter en sneller werkt. Google het maar even met je eigen mobiel merk en type erbij. Succes!

Ik heb geen Iphone, maakt dat uit?

Nee, het maakt helemaal niet uit met wat voor soort mobiel je dit doet!  Ik merk wel dat mobiels vanaf ongeveer 2019 een grote stap hebben gemaakt en is het belangrijk dat je de laatste updates van je mobiel hebt. Zelf heb ik een Iphone 11 pro en ik kan dus voorbeelden noemen waarbij ik noem hoe het bij mijn mobiel werkt. Maar bij echt Iphone-tips deel ik ook hoe je dit voor Android of een oudere mobiel zou kunnen instellen.

Ik kan echt niet fotograferen

Onzin, dat kan jij ook! Als je ervoor open staat om het te leren, kan je het ook zeker.

Ik heb al kennis over fotografie, is dit interessant voor mij?

Ik begin bij deze cursus bij de basis, maar deel veel handige tips voor de instellingen van je mobiel die wel interessant kunnen zijn! Ook krijg je mijn Checklist erbij, waar super veel leuke foto opdrachten in staan om je creativiteit lekker aan het werk te zetten.
Ik zou het ontzettend leuk vinden als je meedoet, want iedere fotograaf doet het op zijn eigen manier en het is heel leuk om het van elkaar te leren.

Moet ik betaalde apps aanschaffen voor deze cursus?

Nee, je hoeft geen betaalde apps voor deze cursus aan te schaffen voor je mobiel!

Ik vind jouw foto's super tof en hoef dit niet persé zelf te leren. Kan jij mij fotograferen?

Jazeker, ik vind het geweldig om dit voor je te doen! Stuur een mailtje naar joy@joyvandervalk.nl of via de contact pagina en dan spreek ik je heel snel :)