Hee Topper,

Klaar om jou als CEO van jouw bedrijf neer te zetten? 

Jij bent professioneel, badass en 100% jezelf. Je weet waar je voor staat en dit straal je naar iedereen uit. Iets dat dit nóg niet uitstraalt; zijn jouw oude, rommelige foto's op je website en social media.

 

De afgelopen tijd ben jij gegroeid en jouw bedrijf is mee gaan groeien. De foto's die je een tijd geleden hebt laten maken, passen helemaal niet meer bij je. Het is tijd om aan iedereen te laten zien wie jij écht bent!

 

Dit gaan wij samen bereiken:

→ Per fotoshoot 70 foto's met jou en jouw bedrijf centraal op een geweldige locatie,

 

→ Jij hebt dé foto's voor je volgende lancering of interview,

 

→ Jij bent als dé expert in beeld, waardoor je sneller opvalt bij je ideale klant.

Dit is monique vekemans die op een bank zit met een kopje thee voor haar business fotoshoot samen met joy van der valk fotograaf voor ondernemende vrouwen bij by joy phtoography

1.

Kennismakingsgesprek

Tijdens een videocall zien we even elkaar, bespreken we jouw wensen voor de fotoshoot en leggen we mijn aanbod tegenover elkaar. Daarnaast vraag ik jou naar wie jij bent en wie jij wilt gaan bereiken met jouw business shoot. 

2.

Voorbereidingen

Maak je je niet druk over wat je aan moet, waar de fotoshoot plaats gaat vinden of hoe je moet poseren. Samen met mij en mijn e-book "Jouw Beeldbank Voorbereid" komen we er!

Ik neem je helemaal mee in de voorbereiding van de shoot, regel de locatie voor je zodat we er met een prettig gevoel te werk gaan en zorg ervoor dat je alleen maar hoeft te genieten.

3.

Fotoshoot

En dan gaan we echt aan de slag! We beginnen rustig met een drankje terwijl ik met jou nogmaals doorneem welke foto's  te gaan maken voor jouw bedrijf. Tijdens de fotoshoot stuur ik je aan voor jouw gewenste resultaat en laat ik je meekijken op mijn camera.

Na de fotoshoot kan je thuis rustig terug kijken naar de foto's en jouw selectie maken die door mij bewerkt worden.


"Via Instagram kwam ik in contact met Joy. Haar stijl sprak mij erg aan. Vanaf dag 1 super contact gehad met haar. Zij is proactief en denkt mee.

Komt met goede ideeën en zelfs een inspiratie/moodboard zodat je weet wat voor soort fotoshoot je gaat krijgen. Ik had wat pech met het zoeken van een locatie, maar daar heeft Joy uitstekend bij geholpen door zelf locaties te bellen en alles terug te koppelen aan mij.

 

De foto's zijn prachtig geworden en geven mijn bedrijf goed weer. Dus zeker een aanrader voor (vrouwelijke) ondernemers!"

 

- Gillian Bakker

amber zwanenburg zit aan tafel en heeft een hand voor haar gezicht terwijl ze naar de camera lacht tijdens haar business fotoshoot samen met joy van der valk fotograaf voor ondernemende vrouwen bij by joy phtography
carlijn sijs zit op een poef bij haar business fotoshoot met by joy photography
op tafel ligt een boek opengeslagen en amber zwanenburg bladert hier doorheen terwijl joy van der valk van by joy photography foto's maakt
monique vekemens zit op een tafel en typt op haar macbook terwijl joy van der valk van by joy photography foto's van haar maakt voor haar business fotoshoot

Door professionele foto's neem je het bereiken van je ideale klant serieus, want zij zal jou daarom serieus gaan nemen. 

Dit is niet je hobby, dit is jouw passie, jouw Dream Job!


Pakketten


  • Kennismakingsgesprek (videobellen)
  • 2,5 uur fotoshoot
  • Inclusief reiskosten tot 10 km. 
  • Maximaal 2 personen 
  • Onbeperkt van outfit wisselen
  • 35 bestanden / 70 bestanden (Lees meer op pagina)

€499 exclusief BTW , reis- en parkeerkosten

Mogelijk om in termijnen te betalen!


  • Ga productief samen met mij te werk tijdens een tijdslot op een Branding Me Days naar keuze. 
  • 30 minuten shooten,
  • Maximaal 20 foto's,


joy van der valk fotograaf voor ondernemende vrouwen poseert zelf voor de camera voor een business foto

Twijfel je nog?

Wees dan niet bang om mij een berichtje te sturen. Samen (video)bellen we even zodat ik jouw vragen kan beantwoorden en met jou mee kan denken over wat de fotoshoot voor jou als resultaten kan brengen en met hoeveel foto's jij uit de voeten zou kunnen.

 

Ik spreek je snel!