een fotograaf die staat te poseren voor ondernemende vrouwen en haar gratis e-book die ze weggeeft op haar website in een lente outfit

Summer snaps! 

Altijd al willen leren fotograferen, maar wil je niet direct een professionele camera aanschaffen? Dat hoeft ook niet! Je mobiel heeft zelf ook al een hele goede camera waar je geweldige foto's en video's mee kan maken. En je hebt hem altijd het snelste erbij gepakt om de mooiste momenten vast te leggen.

In Summer Snaps geef ik je 30+ ideeën om jouw zomer uniek en geweldig in beeld te zetten, helemaal gratis hier te downloaden! 

 

Dit krijg je bij Summer Snaps: 

✅ Een fijne Checklist om uit te printen of op je mobiel te bewaren

✅ Veel ideeën om uit te werken deze zomer!

✅ Een bijbehorend Pinterest bord waar je alle voorbeelden van de Checklist kan vinden

 

Ga jij deze zomer meer foto's maken zodat je aan het einde van de vakantie terug kijkt op jouw avonturen met prachtige beelden?

Download de Checklist om jouw inspiratie en creatie een boost te geven!

Yes, je hebt de checklist bijna!
fotograaf ondernemende vrouwen lachen café restaurant horloge blouse lang haar camera wijk aan zee bril poseren model fotograferen fotoshoot

Hi, ik ben Joy!

Als fotograaf voor ondernemende vrouwen creëer ik een beeldbank met professionele beelden waarmee jij jouw ideale klant kan bereiken.

Oftewel: Een reeks geweldige foto's waar jij op straalt! 

 

Vind je het leuk om samen even te bellen (beeld)bellen om te bespreken wat een professionele fotoshoot voor jouw bedrijf kan betekenen? Dat kan!

Tot snel!

 

Veel liefs, Joy