het contentpakket voor stockfoto's en unieke professionele content

Contentpakket Business

Vind jij het lastig om unieke, creatieve beelden te maken waarmee je opvalt op social media?

Heb je geen zin om uren bezig te zijn met foto's stylen, maken en bewerken voor jouw personal branding?

Dat snap ik! 

 

Daarom heb ik het Contentpakket business voor jou ontwikkeld, zodat jij zonder moeite toch veel professionele foto's hebt die jij kan gebruiken zodat jij zichtbaar blijft voor jouw ideale klant! 

 

Geen zorgen over het aanschaffen van materialen, het inboeken van tijd om foto's te maken en te bewerken, ze staan al klaar voor je!


Uit onderzoek blijkt dat verticale foto's meer engagement ontvangen, daarom zijn alle foto's ook verticaal gefotografeerd.

Fijne content zonder zorgen? Door dit pakket hoef je niets aan te schaffen of tijd te verspillen aan het fotograferen van fijne kerstbeelden.

De foto's kan je eindeloos gebruiken! Gebruik ze voor je Social Media, in een blogpost op je website, voor je visitekaart of als achtergrond op je mobiel/ laptop / tablet.


Je krijgt:

 

- Een map met 26 unieke hoge resolutie beelden,

- De foto's zijn verticaal én horizontaal gefotografeerd,

- in totaal 50+ foto's die heel goed inzetbaar zijn om jouw online zichtbaarheid te vergroten!

 


"De foto's uit Joy haar content pakket zijn stuk voor stuk prachtig! Ik vind het ideaal dat je verschillende afmetingen krijgt zodat je ze overal voor kunt gebruiken. Zelf zou ik ze nooit zo mooi kunnen maken en daarnaast scheelt het mij een berg tijd. Kleine investering waar je lang plezier mee hebt!"

- Shelley / Hashtag Lifegoals


Spreek jouw ideale volger écht aan met professionele content!

Mijn logo staat hier in het midden van de foto, uiteraard ontvang je de foto's zonder logo.


"Juist als fotograaf zijnde vind ik het super leuk om te zien wat voor mooie stock beelden Joy maakt. Zelf ben ik meer van de mensen, dus hoe fijn is het dat ik zelf niet in de weer hoef met spullen en zonder enige moeite toch mooie beelden kan gebruiken?!" - Elena Malagrida

"Het contentpakket van Joy is super toegankelijk en laagdrempelig wat ik zelf heel erg fijn vind. De beelden zijn super mooi en doordat ze ze in verschillende formaten naar je toestuurt kan je ze overal voor gebruiken zonder dat kwaliteit verloren gaat. Zo kan ik mij focussen op de inhoud, zonder dat ik mij zorgen hoef te maken over het maken van foto's. Ik ben benieuwd naar de volgende content paketten!" - Lisa van Heusden

het contentpakket voor stockfoto's en unieke professionele content

Handig om te weten

1. Je mag de foto's wel gebruiken voor Social Media, website, als achtergrond, online en offline. Je mag de foto's  dus ook gebruiken voor offline promotieartikelen. De foto's mogen niet doorverkocht worden of gebruikt worden voor producten die je verkoopt.

 

2. Je hoeft mij niet in de foto te taggen.

 

3. Je mag de foto's bewerken. Iedereen heeft een eigen stijl en het fijne van dit contentpakket is dat je de foto's naar jouw smaak kan maken!

 

4. De foto's worden hier weergegeven met logo, uiteraard ontvang je de foto's  zonder logo.

 


Wil je graag nog iets weten? Neem contact met mij op!