Jaarabonnement

Jij hebt zoveel ideeën, je weet niet waar te beginnen voor een fotoshoot. Een losse fotoshoot, vooral als je met verschillende fotografen werkt, kan veel tijd en geld kosten voor het resultaat. 

Je hebt geen zin om ieder kwartaal door het hele proces te gaan van fotograaf zoeken, wensen bespreken, fotoshoot plannen en hopen dat het resultaat mooi is. Herkenbaar?

 

Daarom heb ik voor jou het Jaarabonnement gecreëerd! 

"De foto's zijn prachtig geworden en geven mijn bedrijf goed weer. Dus zeker een aanrader voor vrouwelijke ondernemers!" - Gillian Bakker

Hoe werkt het?

Zodra jij het Jaarabonnement boekt, neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Samen bespreken we jouw wensen en plannen we direct de eerste shoot in, daarna kijken we ook naar data voor de opvolgende shoots.

 

De fotoshoot zal plaatsvinden op de toffe locatie die we samen zoeken, aansluitend op jouw wensen.

Tijdens de fotoshoot kan je zo vaak je wilt wisselen van outfit en heb je altijd de mogelijkheid om mee te kijken op mijn camera.

Sterker nog, ik laat je meekijken omdat ik vind dat jij je eigen foto's mag kiezen! Natuurlijk kijk ik met je mee naar de beste beelden met mijn fotografie-oog, maar uiteindelijk is het je eigen keuze.  

 

Op de dag van de fotoshoot ontvang je de factuur en de link naar jouw pagina waar je je eigen foto's kan uitkiezen. Na betaling van de factuur ontvang je jouw beeldbank.

"Ze heeft me precies op camera gevangen hoe ik ben, en het past ook nog eens perfect bij mijn personal brand. Ik kan haar zeker aanraden!" - Frances Blomberg

Klaar om écht als de expert over te komen?

4 Business fotoshoots

 

70 x 4 seizoenen, in totaal 280 beelden.

 

Beelden waar jij als dé expert, de CEO van jouw bedrijf erop staat.

 

Per seizoen: €425 ex. BTW en reiskosten.*

 

In totaal: €1700

 

 

Jouw winst met het aanschaffen van dit abonnement: €300

 

* fotoshoots kunnen per jaar, halfjaar of per maand gefactureerd worden.

Twijfel je nog? Het Business Fotoshoot pakket kan hiermee gecombineerd worden

Maak samen met mij een proefrit voordat je voor de all inclusive gaat. Dat is fijn toch?


Neem contact met mij op

Om niet alleen verder te praten over dit aanbod, maar ook voor iedere andere vraag die je hebt!